torsdag 24. oktober 2013

Nye venninner fra USA!

Ja, nå har eg altså fått meg to nye venninner fra USA. Men dei er jo ikkje levandes, altså! Det er to Tonner dokker, som eg aldri hadde hørt om før eg va innom bloggen fashiondoll. Det er ei svenske dama så syr kler te Tonner dokkene sine. Det er de mest fantastiske kreasjonene du kan tenka deg! Anbefale deg å kikka innom, hvis du er interesserte i dokker.




Her er mine to Seventeen Tonner Dolls. Dei er foreløpig uten kler, men eg har kjøpt mønster te å sy kler, så då blir det nok orden på antrekkå!





Den eina er rødhåra, den andra har svart hår. Nydelige dokker, syns eg. Det fins ganske mange typar Tonner dokker i forskjellige størrelsar og utførelsar. Dessa dokkene er visstnok fra begynnelsen av 2000-tallet, ellers vett eg lite om dei.





Dokkene ligna litt på Barbie, men her ser du den store forskjellen - nemlig størrelsen! Dessa dokkene er 16", mens Barbie er 11,5". Her blir Barbie lillesøster i forhold.
Eg har alltid vært fascinert av Barbie, så dessa dokkene appellerte te meg med ein gong eg såg de.





I gamle dagar blei dokker brukt te å visa motekler i miniatyr. Dessa Tonner dokkene er fashiondolls, og det blir laga flotte motekler te dei. Det fins og mange andre fashiondolls, og dei er ikkje akkurat billige alle samen...

Ellers er ebay ein kjekke plass å finna mønster te dokkekler, nydelige sko, belter og andre ting te dokkene.

Vil du se og lesa mer om fashiondolls, så sjekk i høyrekolonne i bloggen min under TONNER DOLLS.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...